Envasos plàstics

Crta. Granollers-Cardedeu, Km 1,9 -
T.93 849 63 00 - 93 849 60 78 - F.93 846 59 27
bopla@bopla.com - 08520 Les Franqueses del Vallès(Barcelona - Spain)
  Qui som   R+D  Producte   Qualitat   Logística   Situació  


Tornar
Català
Castellano
English
Français

Bopla, SA és una empresa amb més de 30 anys d’experiència contrastada en la fabricació d’envasos de primeres marques, nacionals i d’exportació, per extrusió – bufat i injecció – bufat en polietilè, polipropilè i PET. 
Constituïda el 1978, el seu capital pertany al 100% a accionistes privats. Les instal·lacions són de propietat, ubicades en el municipi de Les Franqueses del Vallès, en un enclavament viari de fàcil i perfecta comunicació, al costat del cinturó anular de la ciutat de Granollers i a cinc minuts de l’accés de l’autopista AP-7 de Barcelona a La Jonquera i a 28 km de la ciutat de Barcelona.
Es tracta d’una extensió d’uns 10.000 m2 destinats i clarament diferenciats en tres àrees: recepció de matèries primeres, àrea de producció i àrea d’emmagatzematge del producte acabat que garanteix un servei puntual i àgil al client
Bopla, SA ha implementat una estratègia d’inversió constant, que li permet disposar d’actius productius d’última tecnologia, els quals possibiliten oferir una resposta flexible i ràpida a grans produccions en funció de la capacitat del client, i donar una qualitat òptima a l’envàs.
Qualitat i servei són els eixos fonamentals sobre els quals es basa l’estratègia de l’empresa, que té la satisfacció del client com a paràmetre de referència.

 
  Tots els drets reservats per a BOPLA S.A.