Envasos plàstics

CRTA. Granollers-Cardedeu, Km 1,9 -T.93 849 63 00 - 93 849 60 78 - F.93 846 59 27
bopla@bopla.com - 08520 Les Franqueses del Vallès(Barcelona - Spain)
  Qui som   R+D   Producte   Qualitat   Logística   Situació  


Catàleg envasos standard

Català
Castellano
English
Français
Bopla, SA és fabricant d’envasos de plàstic obtinguts a partir de l’extrusió - bufat i injecció - bufat. Els materials usats són el polietilè d’alta i baixa densitat, el polipropilè i el PET. En els nostres envasos també oferim un servei de serigrafia d’alta qualitat, a partir del disseny o text que el client facilita, per a qualsevol mida i quantitat d’envasos. Extrusió - bufat
L’extrusió - bufat ha estat la tecnologia sobre la qual hem desenvolupat la nostra empresa, i l’experiència i la qualitat dels nostres envasos avalen la nostra posició en el mercat. Bopla, SA té una sèrie de models d’envasos propis estándars de diferents mides, i també treballem amb models que són propietat dels clients. Cobrim capacitats d’envasos des de 50 ml fins a 2000 ml, i oferim, per a cada necessitat, les màquines adequades per la seva velocitat i capacitat d’extrusió.
Injecció – bufat

La injecció – bufat és una tecnologia que hem incorporat fa més de 15 anys, com un servei als nostres clients de polietilè. En la injecció - bufat, la qualitat i la precisió dels envasos fabricats són, juntament amb la transparència, la brillantor i la resistència del material empleat (PET), els grans avantatges d’aquesta tecnologia, molt utilitzada en els sectors de la cosmètica, la farmàcia i l’alimentació. Bopla, SA té una sèrie de models d’envasos propis estàndards, de diferents mides, diverses formes i diferents colls; treballem també amb models que són propietat dels clients. Cobrim, en la injecció - bufat, capacitats d’envasos des de 50 ml fins a 750 ml, oferint la possibilitat de construir només les figures del bufat, de manera que el client s’estalvia la complexitat de la inversió d’un motlle complet d’injecció.
 
  Tots els drets reservats per a BOPLA S.A.